Politica de confidentialitate

 

NOTĂ DE INFORMARE

PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

PE SITE-UL WWW.A-ZET.RO



Ce reprezintă această Politică de confidențialitate



Subscrisa, CH-NET SRL, (“Operatorul de date” sau “Societatea”) persoană juridică română, cu sediul în comuna Chiajna sat Chiajna str. Pacii nr. 36 corp 1, Județul Ilfov, nr. de înmatriculare la Oficiul Registrului Comerțului J23/1077/2005, CUI RO17644952, deține platforma A-ZET.RO. Având în vedere faptul că dvs., în calitate de utilizator (pentru mai multe informații referitoare la această calitate vă rugăm să consultați secțiunea „Termeni și condiții”), interacționați cu noi prin intermediul acestei platforme, am pregătit prezenta notă de informare cu scopul de a vă explica ce fel de date cu caracter personal prelucrăm, de ce le prelucrăm, ce facem cu ele și cât timp le stocăm.

Prezenta notă de informare reprezintă Politica noastră de confidențialitate și este în acord cu Regulamentul european nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția datelor(„GDPR”)-intrat în vigoare în 25.05.2018, precum și cu Legea nr. 190/2018 privind măsuri depunere în aplicare a Regulamentului, adoptată de Parlamentul României. Politica noastră de confidențialitate este supusă unor revizuiri periodice asupra cărora veți fi informați prinpublicarea pe site-ul A-ZET.RO a ultimei versiuni. Conform GDPR, prin accesarea site-ului nostru A-ZET.RO, dvs. aveți calitatea de „persoană vizată”,  fapt care impune în sarcina noastră un set de obligații și vă conferă dvs. un set de drepturi, toate aceste aspecte fiind descrise în rândurile de mai jos, astfel că vă rugăm să citiți cu atenție prezentul document. Suntem pe deplin conștienți de faptul că informațiile personale vă aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să le prelucrăm cu atenție.

Vă atragem atenția asupra faptului că raporturile juridice dintre noi (CH-NETS.R.L) și dvs. (utilizator) sunt guvernate de regulile prevăzute în Termenii și condițiile afișate pe site și la care ați agreat prin accesarea acestuia și respectiv prin continuarea utilizării sale.

Informatiile dumneavoastra



Cand alegeti oricare dintre serviciile noastre va vom cere sa ne furnizati informatii de contact pentru avantajul dumneavoastră, precum si din motive juridice. Acestea vor include numele, adresa de domiciliu, adrese de e-mail si detalii de plata (card de credit sau de debit si PayPal). Daca aveti nevoie de suport, personalul nostru poate sa va ceara si alte informatii precum sistemul de operare, browser-ul folosit sau ce software de editare folositi. Cand vizitati acest site putem inregistra anumite informatii folosind Google Analytics, cum ar fi locatia, versiunea de browser, adresa IP, rezolutia ecranului, sistemul de operare si versiunea de Flash instalata. Aceste informatii le colectam pentru a putea continua sa furnizam un site web convenabil pentru toți vizitatorii noștri. Site-ul nostru este protejat de o conexiune SSL (Secure Sockets Layer) si verificat de Equifax, ceea ce previn interceptarea datelor.

Cum sunt folosite informatiile dumneavoastra



Vom folosi informatiile personale de identificare in urmatoarele moduri.

- In scopuri de plata si pentru a oferi sprijin convenabil si orientat spre utilizator.
- Pentru a va contacta si anunta oferte speciale, anunturi generale si stiri. Va rugam sa retineti ca puteti renunta la primirea acestor e-mail-uri oricand, urmand instructiunile din partea de jos a e-mail-ul.
- Pentru a imbunatati serviciile noastre si pentru marketing al serviciilor noastre. Informatiile pot include utilizarea locatiei dumneavoastre demografice pentru a imbunatatirea directionarea de site-ul nostru si personalizarea vizitei dumneavoastră.

Nu vom oferi NICIODATA informatii personale la orice alta persoana decat la o agentie de reglementare, aplicare a legii, la cererea acestora, persoane terți care furnizeaza servicii in numele nostru, cum ar fi de procesare a platilor, numai daca sunt de acord sa nu abuzeze de aceste informatii.

Nu vom oferi sau vinde informațiile dumneavoastra pentru parti terțe, cu exceptia cazurilor de deasupra.

Informatiile dumneavoastra personale sunt in siguranta la noi, informatiile fiind criptate folosind SSI. Serviciile noastre nu sunt disponibile pentru persoane sub varsta de 16 ani, nu vom mentine in mod intentionat informatii despre persoane sub varsta de 16 ani.

Scopul și temeiul prelucrării datelor



Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru următoarele scopuri:

  • pentru a încheia sau a executa un contract pe care l-am încheiat cu dumneavoastră;

  • pentru a furniza serviciile noastre;

  • pentru a respecta o obligație legală (de exemplu, transmiterea datelor către autoritățile publice competente cum ar fi Poliție/Parchet/instanțe de judecată etc.);

  • atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți) și pentru interesele dumneavoastră (de exemplu, pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securității IT și a rețelelor), cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează față de aceste interese;.

  • pentru diverse motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră și pentru computerul dumneavoastră; pentru a îmbunătăți platforma, inclusiv funcționalitatea acesteia; pentru administrarea website-ului nostru;

  • pentru operațiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare,statistică și de cercetare;

  • pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încâtsă oferim un conținut, inclusiv un conținut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastră;

  • efectuarea de profiluri pentru analizarea preferințelor personale, intereselor, comportamentului unei persoane fizice și luarea deciziilor automate pentru prevenirea riscurilor de fraudă;

  • pentru a va contacta (de exemplu a va răspunde unei solicitări, pentru a va tine la curent cu modificările sau actualizările politicilor si practicilor noastre, pentru a va răspundea tunci când ne contactați);

  • ca parte a eforturilor noastre de a păstra Website-ul nostru în siguranță, corect si actualizat.

Prin acordul dvs. exprimat prin accesarea şi utilizarea A-ZET.RO datele dvs. cu caracter personal şi orice alte informații furnizate de dvs. pot fi prelucrate şi utilizate de Operatorul de date în scopul furnizării serviciului sau în scopul realizării unui interes legitim al CH-NET SRL pentru îmbunătățirea serviciilor sale.

Conform legislației în vigoare, avem obligația de a indica temeiul juridic al prelucrării datelor dvs. personale. În ceea ce privește site-ul nostru A-ZET.RO, care reprezintă o platformă prin intermediul căreia se realizează publicitate cu privire la diverse bunuri și servicii, iar CH-NET SRL  are ca și obiect de activitate conceperea și întreținerea acesteia, apreciem faptul că baza legală a prelucrării datelor personale este diferită după cum dumneavoastră doar vizitați site-ul nostru, ori vă creați un cont de utilizator pe acesta



Atunci când doar vizitați site-ul nostru



Conform termenilor și condițiilor la care ați aderat prin accesarea site-ului A-ZET.RO, în conceptul de utilizator este inclusă și persoana care doar vizitează pagina A-ZET.RO, fără a-și crea un cont de utilizator. Subscrisa, astfel cum am arătat mai sus colectăm, în ceea ce privește acest vizitator, date privind locația, tipul de browser utilizat, IP-ul și istoricul de navigare,întrucât prin obiectul nostru de activitate suntem direct interesați în a urmăriopțiunile/preferințele dvs. astfel încât să putem să ne concepem site-ul în așa fel încât să se adapteze cel mai bine nevoilor dvs.

Totodată, este posibil să vă folosim adresa IP pentru a putea contribui la diagnosticarea problemelor legate de serverele noastre și pentru a ne administra pagina de internet, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru aculege informații demografice generale care să ne sprijine în identificarea preferințelor vizitatorilor.

Temeiul prelucrării este interesul nostru legitim de a monitoriza activitatea pe site şi a asigura securitatea site-ului.



Atunci când vă creați cont pe site-ul nostru



Pagina noastră de internet vă permite, prin intermediul unui formular, crearea unui cont. Atunci când dvs. decideți să vă creați un cont pe site-ul nostru, ne veți furniza mai multe informații personale dintre cele enumerate în rândurile de mai sus, voința dvs. stând la baza colectării acestora. Temeiul juridic al prelucrării datelor cu caracter personal în această situație constă în necesitatea încheierii și executării unui contract, raporturile juridice dintre noi fiind guvernate de termenii și condițiile publicate pe site. În cazul în care nu ne furnizați datele solicitate prin intermediul formularului, ne vom afla în imposibilitatea furnizării serviciului. Serviciile oferite de A-ZET.RO pot include anumite comunicate de la CH-NET, precum anunțuri legate de noi funcționalități, mesaje administrative si newsletter, acest tip de comunicare fiind considerat ca făcând parte din statutul de membru si puteți opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfârșitul newsletter-ului.

 Așadar,temeiul juridic al prelucrării datelor personale în ceea ce privește comunicările transmise îl reprezintă consimțământul dvs.

Privitor la plasarea de cookies de către A-ZET.RO, pentru cele care nu sunt strict necesarea sigurării funcționalității site-ului este necesar consimțământul dvs. ca temei al prelucrării, pe care îl veți acorda prin intermediul butoanelor special amplasate la intrarea pe platformă. În ceea ce privește transmiterea datelor dvs. cu caracter personal către Autoritățile Publice cu competențe în cercetarea unor fapte de natură penală, temeiul juridic al prelucrării îl constituie îndeplinirea unei obligații legale.



Categorii de destinatari către care se pot divulga datele personale colectate:



Suntem o societate specializată în administrarea paginilor web și acționăm cu seriozitate înceea ce privește prelucrarea și stocarea datelor dvs. personale. În acest sens, trebuie să știți că toți angajații noștri sunt legați de clauze de confidențialitate, că sunt instruiți în mod periodic asupra obligațiilor care le revin privitoare la securitatea datelor cu caracter personal, am implementat măsuri tehnice și organizatorice de asigurare a confidențialității și securității prelucrării datelor dvs. personale.

De asemenea vă informăm despre faptul că în cursul desfășurării activității noastre, subscrisa CH-NET SRL furnizăm date cu caracter personal care vă aparțin către o serie de colaboratoriori autorități publice. În cursul acestui proces acționăm cu maximă responsabilitate și ne alegem colaboratorii care oferă garanții suficiente privitor la existența unor măsuri tehnice și organizatorice de protecție a datelor cu caracter personal. Totodată, am inclus în toate contractele cu colaboratorii și persoanele afiliate clauze de confidențialitate menite să protejeze interesele utilizatorilor noștri.

Următoarele categorii de destinatari pot avea acces la datele dvs. cu caracter personal:

  • Furnizorii de servicii care oferă sprijin administrativ, profesional și tehnic Societății

  • pentru suport IT, de securitate și resurse comerciale (ex. Administratorul de sistem);

  • Consultanți externi (ex. firme de audit, avocați);

  • Autorități publice precum Poliție/Parchet, instanțele judecătorești, Autoritatea Naționalăde Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;

  • furnizorii de servicii de analiză, de stocare (cloud) și de motoare de căutare care ne ajută în îmbunătățirea și optimizarea Website-urilor noastre;

  • terților furnizori de cookie-uri și tehnologii similare;

  • parteneri de afaceri și subcontractanți.



Transferul datelor personale într-o țară din afara Spațiului Economic European



Subscrisa CH-NET SRL nu transferăm date cu caracter personal care vă aparțin într-o țară din afara Spațiului Economic European, decât dacă există protecții adecvate, incluzând:

  • o decizie privind caracterul adecvat emisă de Comisia Europeană cu privire la țara sau țările de destinație;

  • o certificare „scut de confidențialitate”;

  • reguli corporatiste obligatorii corespunzătoare;

  • un cod de conduită aprobat, împreună cu angajamentele obligatorii și executorii ale operatorului de date sau persoanei împuternicite de către operatorul de date din țara aflată în afara UE și SEE;

  • un mecanism de certificare aprobat, împreună cu angajamentul obligatoriu și executoriual operatorului de date sau al persoanei împuternicite de către operatorul de date într-oțară din afara UE și SEE de a aplica garanțiile corespunzătoare;

  • clauze contractuale standard UE aprobate de Comisia Europeană sau clauze standard aprobate de Autoritatea Națională de Supraveghere (ANSPDCP).

În ipoteza în care aveți nevoie de lămuriri privitoare la existența/inexistența unor transferuri de date înafara SEE, vă rugăm să ne contactați la adresa de mail indicată în prezenta notă de informare, iar noi vă vom 

indica o listă cu datele personale transmise (dacă este cazul) și care sunt garanțiile de securitate aplicate transferului.



Cât timp stocăm datele?

Datele dvs. personale sunt stocate timp de 1 an de la data ultimei interacțiuni cu noi prinintermediul platformei CH-CENTER.COM, în cazul în care nu ați creat un cont de utilizator.
Pentru persoanele care și-au creat un cont de utilizator pe site-ul CH-CENTER.COM, datele personale sunt stocate pe întreaga durată de existență a contului, iar după închiderea acestuia,pentru o perioadă de 30 de zile de la data închiderii contului din orice motiv.
După încheierea perioadei de stocare, datele cu caracter personal vor fi distruse sau șterse din sistemele informatice sau transformate în date anonime pentru a fi utilizate în scopuri de cercetare științifică, istorică sau statistică.

 

Top